Η διαγωνιστική διαδικασία του HackInnow 2017 θα διεξαχθεί στο campus του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος στην Αγ. Παρασκευή (Γραβιάς 6, ΤΚ 15342).

Η πρόσβαση στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος μπορεί να γίνει με τα ακόλουθα μέσα:

  • Μετρό: Χρησιμοποιήστε την γραμμή 3 (μπλε γραμμή) και κατεβείτε στην στάση Νομισματοκοπείο. Από εκεί πάρτε τα λεωφορεία 406 ή 407 και κατεβείτε στην στάση Πλατεία Αγίου Ιωάννη. Το Κολλέγιο απέχει περίπου 300 μέτρα από την στάση.

  • Με λεωφορείο ή αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας: Μπορείτε να φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Μεσογείων (περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας) που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της πόλης. Μόλις φτάσετε στην πλατεία Αγίας Παρασκευής (εκκλησία της Αγίας Παρασκευής), ακολουθείτε την οδό Αγίου Ιωάννου. Η Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου βρίσκεται στο τέλος της οδού.

  • Με αυτοκίνητο μέσω Αττικής Οδού: Με κατεύθυνση από την Ελευσίνα προς το Αεροδρόμιο ακολουθήστε την έξοδο 13 προς την Περιφ. Υμηττού και στη συνέχεια πάρτε την έξοδο Y3 (Χολαργός, Αγ. Παρασκευή). Στρίψτε αριστερά στην οδό Νεάπολη και αμέσως μετά στην οδό Προφήτη Ηλία. Κάντε δεξιά στροφή στην οδό Πελοποννήσου και συνεχίστε για 600 μέτρα. Στρίψτε δεξιά στην οδό Ειρήνης και στη συνέχεια απέναντι από τα φανάρια στην οδό Αιγαίου Πελάγους. Συνεχίστε να ανηφορίζετε μέχρι να φτάσετε στην οδό Γραβιάς, όπου κάνετε μια αριστερή στροφή προς την Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια επικοινωνίας του HackInnow για να ενημερωθείτε και για πρόσθετους τρόπους μετακίνησης που θα παρασχεθούν από τους Διοργανωτές για διευκόλυνση των συμμετεχόντων.

Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος
Γραβιάς 6,
15342 Αγ. Παρασκευή,
Αττική

ACG 01
ACG 02
ACG 03
ACG 05
ACG 04
ACG 06